Situaţie neobişnuită la un liceu din Brăila. Elevii din clasele primare şi gimnaziu stau acasă, iar cei din clasele IX-XII merg la şcoală

Situaţie neobişnuită la
un liceu din Brăila. Elevii din clasele primare şi gimnaziu stau acasă, iar cei
din clasele IX-XII merg la şcoală

Foto: www.click.ro

O avarie apărută la alimentarea cu energie termică a Liceului de Arte ”Haricleea Darcle” din Brăila a determinat conducerea instituţiei de învăţământ să suspende cursurile pentru o parte dintre elevi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii de la Colegiul Naţional ”Nicolae Bălcescu” şi Liceul de Arte ”Hariclea Darcle” din Brăila au învăţat astăzi, 28 noiembrie, în frig. Conducerile celor două instituţii au decis astfel ca pe 29 noiembrie să fie suspendate cursurile, cu speranţa că avaria apărută la alimentarea cu căldură va fi remediată zilele următoare.

La Liceul de Arte ”Hariclea Darcle” numai o parte dintre elevi va sta acasă pe 29 noiembrie. Este vorba despre copiii din clasele primare şi gimnaziu, în timp ce elevii din clasele IX-XII vor merge la şcoală. Corpul de clădire în care învaţă aceştia din urmă nu este afectat de avaria amintită, astfel că elevii pot merge la cursuri.

Elevii din clasele mai mici vor recupera orele pierdute pe 8 decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: