Semimaraton organizat de un militar pentru ajutorarea unui pompier bolnav de cancer

Semimaraton organizat
de un militar pentru ajutorarea unui pompier bolnav de cancer

Viorel Dima Foto: Facebook/pagina personală

La acţiunea caritabilă va participa personal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului de Justiţie, un poliţist local brăilean, dar şi câţiva sportivi din Brăila şi Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 decembrie, în intervalul orar 09,00 – 13,00, caporalul Laurenţiu Cobzaru, militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, judeţul Galaţi, şi reprezentant al unui grup de alergători de semimaraton, maraton şi ultramaraton din Galaţi şi Brăila, în colaborare cu personalul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  “Dunărea”al judeţului Brăila, vor organiza un semimaraton, cu scop caritabil, pentru plutonierul adjutant Viorel Dima, pompier la I.S.U. Brăila, diagnosticat recent cu cancer esofagian cu metastaze ficat.

Itinerariul propus de organizator este sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi (Strada Mihai Bravu) – Strada Gării – Strada Domnească – Strada Navelor – Bulevardul Marea Unire – Bulevardul Dunărea – Strada Stadionului – Strada Oţelarilor – DN 22B Dig Galaţi – Brăila – Bulevardul Dorbanţilor – sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dunărea” al judeţului Brăila.

Startul se va da din faţa sediului ISU Galaţi, începând cu ora 9,00. Pe lângă cei 20 de participanţi care vor alerga pe tot parcursul cursei, se vor alătura de la intrarea în municipiul Brăila, 25 de pompieri din cadrul ISU Brăila.

Pe timpul semimaratonului alergătorii vor purta Drapelul Naţional inscripţionat cu logoul Centenarului ”România 100”, siglele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dunărea” al judeţului Brăila şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi, care va fi oferit unui membru al familiei plt. adj. Dima Viorel, la sosire, în semn de respect, din partea tuturor alergătorilor.

Pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină de donaţii online, unde sunt ataşate inclusiv documente medicale doveditoare, link-ul fiind: https://www.facebook.com/donate/189713618584579/2061086394005554/

Există şi alternativa contului bancar deschis la BRD, pe numele soţiei Dima Loredana Adriana:

Cont în LEI: RO26BRDE090SV54344450900

Cont EURO: RO22BRDE090SV54344530900

citeste totul despre: