S-a predat singur la Poliţie după ce a aflat că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate

S-a predat singur la
Poliţie după ce a aflat că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă
de libertate

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi pentru executarea unei pedepse stabilite de Judecătoria Făurei. În aceeaşi zi a ajuns în penitenciar un alt tânăr de 29 de ani, condamnat definitiv pentru lovire şi alte violenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 8 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 29 de ani din Brăila, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

”Judecătoria Făurei a emis la data de 05.02.2019 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În aceeaşi zi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, s-a prezentat un brăilean, în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, emis de către Judecătoria Făurei la data de 05.02.2019.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările