A fost arestat bărbatul care a înjunghiat o femeie pe stradă. Agresorul şi-a ieşit din minţi după ce victima l-a blocat pe Facebook

A fost arestat bărbatul
care a înjunghiat o femeie pe stradă. Agresorul şi-a ieşit din minţi după ce victima l-a blocat pe Facebook

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul de 47 de ani hărţuia de mai multe luni o femeie de 40 de ani, sunând-o şi trimiţându-i mesaje pe Facebook. În urmă cu două zile a atacat-o cu un cuţit în plină stradă, în timp ce aceasta mergea să îşi ia copilul de la şcoală.

UPDATE Ora 17,00

Bărbatul de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Ştirea iniţială

Bărbatul care a lovit cu un cuţit o femeie, pe 11 septembrie, la intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada Calea Galaţi din Brăila, s-a predat la Poliţie. Acesta este audiat în prezent în legătură cu motivele care l-au determinat să recurgă la un asemenea gest.

Reamintim că o femeie care mergea să îşi ia copilul de la şcoală a fost atacată de un individ, care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului. Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind apoi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăila.

Conform unor surse judiciare, agresorul este un fost coleg de muncă al victimei şi de câteva luni o hărţuia, sunând-o şi scriindu-i mesaje pe reţelele de socializare. Bărbatul se pare că şi-a pierdut cumpătul după ce victima a decis să îl blocheze pe Facebook.

”Agresorul este o persoană de 47 de ani şi este un fost coleg de muncă al victimei. Este cercetat pentru lovire şi alte violenţe, dar încadrarea juridică a faptei se poate schimba în funcţie de numărul de îngrijri medicale primite de victimă”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: