Românul care a îngrozit Marea Britanie. Deghizat în curier, a intrat într-o casă bătând trei femei până la inconştienţă

Românul care a îngrozit Marea Britanie. Deghizat în curier, a intrat într-o casă bătând trei femei până la
inconştienţă

Săndel Hornea a târât victimele inconştiente într-o cameră a casei unde intrase în scop de jaf FOTO captură video

Bărbatul, de 37 de ani, a bătut trei femei de origine asiatică cu o sălbăticie ieşită din comun, intenţia fiind jaful. A reuşit să fure din casă doar o staţie Nintendo şi o consolă de jocuri. Justiţia britanică l-a condamnat să execute între 11 şi 16 ani de închisoare pentru jaf şi agresiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săndel Hornea (37 de ani), un bărbat din localitatea brăileană Cireşu, a fost condamnat zilele trecute să execute între 11 şi 16 ani de închisoare pentru jaf, agresiune cu provocarea vătămării corporale şi rănire cu intenţia de a produce vătămări corporale grave. Invidividul a comis unul din cele mai violente jafuri din istoria recentă a Marii Britanii. 

Pe 2 septembrie 2019, acesta s-a deghizat în curier şi s-a prezentat la uşa unei familii de asiatici din comitatul Bedfordshire (Marea Britanie) sub pretextul că livrează un colet. Imediat ce uşa s-a deschis, a început să le lovească cu o sălbăticie greu de închipuit pe cele două femei şi o adolescentă care se aflau la acel moment în locuinţă.

Zdrobite în bătaie pentru o staţie Nintendo şi o consolă de jocuri

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere anchetatorii au văzut cum bărbatul o loveşte pe fetiţa de 14 ani în faţă imediat după ce aceasta deschide uşa. 

Fata a fost lăsată inconştientă la pământ, în timp ce bărbatul a intrat în casă, unde a lovit-o în cap şi pe bunica fetiţei, în vârstă de 61 de ani. Bărbatul şi-a continuat drumul până când a apărut şi mătuşa adolescentei, pe care a lovit-o cu pumnii în faţă. Ulterior, agresorul a târât victimele prin casă, adunându-le într-una din camerele imobilului.

Hornea, care s-a mutat în Marea Britanie în 2018 după ce a executat 11 ani şi jumătate de închisoare în România, a furat o cutie TV prin satelit, o staţie Nintendo Wii şi o consolă de jocuri înainte de a fugi din casă. În aceeaşi zi, el a fugit în România cu un avion, fiind reţinut ulterior printr-un mandat european de arestare şi extrădat în Marea Britanie pe 11 februarie 2021.

Recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu

Ulterior, Hornea le-a spus avocaţilor săi că se afla sub influenţa drogurilor sau a alcoolului şi că altcineva i-ar fi spus să comită jaful şi agresiunile, dar nu a adus dovezi care să-i susţină afirmaţiile. Agresorul este un recidivist eliberat în martie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Săndel Hornea a fost condamnat pentru proxenetism, fiind pus sub acuzare şi în Italia pentru exploatarea sexuală a mai multor copii şi pornografie infantilă. Acesta a forţat două tinere şi o adolescentă să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto din Italia.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Român, prins în Marea Britanie după un jaf ca în filme. Greşeala pe care a comis-o: a muşcat dintr-un morcov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările