Român extrădat şi încarcerat după şapte ani de la comiterea unei tâlhării. Poliţiştii l-au aşteptat la aeroport

Român extrădat şi
încarcerat după şapte ani de la comiterea unei tâlhării. Poliţiştii l-au
aşteptat la aeroport

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 22 de ani a fost extrădat din Italia, după ce judecătorii l-au condamnat la executarea a 866 de zile într-un centru de detenţie pentru tâlhărie şi violare de domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au preluat de la aeroport pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Râmnicelu, extrădat de autorităţile italiene, acesta fiind urmărit la nivel naţional şi internaţional.

”Pe numele său Judecătoria Brăila a luat, la data de 18.01.2018, măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 866 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Tânărul a fost condamnat după,  în noaptea de 8.12.2012, împreună cu alte două persoane, a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat din Râmnicelu şi, prin folosirea de violenţe, l-au deposedat pe acesta de 650 de lei. Tânărul a fost internat în Centrul de Detenţie Tichileşti, judeţul Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au organizat o acţiune, pe raza satului Lanurile, comuna Viziru, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un localnic, în vârstă de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 17.01.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisorea de un an pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.              

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: