Român de 36 de ani executat în stil mafiot pe stradă din Londra de către un grup de opt indivizi mascaţi

Român de 36 de ani executat în stil mafiot pe stradă din Londra de către un grup de opt indivizi mascaţi

Sorin Şerbu în cele mai recente două fotografii SURSA FOTO Facebook

Potrivit Poliţiei londoneze, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar deocamdată nu se ştiu motivele pentru care Sorin Şerbu a fost omorât în bătaie, cu cruzime, cu bâtele. Se bănuieşte că atacatorii ar fi tot români şi că ar face parte dintr-un clan specializat în taxe de protecţie şi cămătărie.

Încă un incident sângeros în care au fost implicaţi români a avut loc în weekendul trecut în Marea Britanie. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un român în vârstă de 36 de ani a fost ucis pe străzile Londrei de către o bandă de indivizi mascaţi înarmaţi cu bâte.

Sorin Şerbu, românul omorât în chinuri cumplite, era născut în Brăila, însă de câţiva ani se stabilise în Galaţi, unde era căsătorit şi avea un copil în vârstă de zece ani. Potrivit unor informaţii neoficiale, el şi-ar fi schimbat domiciliul tocmai din cauza unor conflicte pe care le avea cu o serie de indivizi din lumea interlopă din Brăila, care-i ceruseră taxe de protecţie.

Potrivit presei britanice, crima s-a petrecut în suburbiile Londrei, într-o zonă în care sunt numeroase restaurante. Poliţia a fost alertată de locuitorii zonei, care au povestit că, în jurul orei 1.00 a zilei de duminică, victima a fost înconjurată de opt indivizi, toţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte de baseball, care l-au lovit fără milă minute în şir.

Poliţiştii l-au găsit pe Sorin Şerbu într-o baltă de sânge şi l-au dus la spital, însă după circa o oră şi jumătate acesta a decedat din cauza rănilor foarte grave la cap.

Mai multe camere de supraveghere din zonă au înregistrat crima, care pare o execuţie în stil mafiot şi nu o simplă altercaţie. De asemenea, martorii au declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, existând suspiciunea că toţi cei opt indivizi care au participat la crimă sunt membrii unei bande interlope, formată din români, care se ocupă de taxe de protecţie, cămătărie şi proxenetism în Marea Britanie. Se bănuieşte că aceştia ar avea legături cu celebrul clan interlop al Cordunenilor.

Ancheta privind împrejurările producerii crimei este în curs de desfăşurare.

Te-ar putea interesa şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: