Record de amenzi şi permise de conducere suspendate. Peste 700 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional

Record de amenzi şi
permise de conducere suspendate. Peste 700 de şoferi au fost sancţionaţi
contravenţional

Foto: arhivă Adevărul

Cele mai întâlnite abateri de la codul rutier sunt neacordarea de prioritate, viteza excesivă, nepurtarea centurii de siguranţă, şofatul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii rutieri din judeţul Brăila au reuşit să stabilească un record în materie de amenzi aplicate într-o săptămână, dar şi în privinţa permiselor de conducere reţinute.

”În perioada 04-11 februarie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În urma verificărilor, au fost constatate 733 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 44 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras opt certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: