Razii în trafic pentru conştientizarea pietonilor, dar şi a şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie

Razii în trafic
pentru conştientizarea pietonilor, dar şi a şoferilor cu privire la riscurile
la care se expun încălcând regulile de circulaţie

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe verificări în trafic, aplicând amenzi de peste 11.000 de lei pentru abaterile de la legislaţia rutieră constatate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 7 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea accidentelor rutiere prin conştientizarea pietonilor, dar şi a şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie.

”Pe timpul activităţilor au fost legitimate 48 de persoane, poliţiştii aplicând 48 de contravenţii, în valoare totală de peste 11.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: