Razii în trafic efectuate de poliţiştii rutieri, sprijiniţi de jandarmi. Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 5.600 de lei

Razii în trafic
efectuate de poliţiştii rutieri, sprijiniţi de jandarmi. Oamenii legii au
aplicat amenzi de peste 5.600 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza municipiului Brăila, pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe timpul verificărilor, au fost legitimate peste 40 de persoane, oprite în trafic şi controlate 31 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 15 şoferi.

”Pe 19 iulie, poliţiştii au aplicat şi 29 de sancţiuni contravenţionale,în valoare totală de 5.645 de lei, dintre care 24 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, şi una la un alt act normative”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: