Razii în trafic ale poliţiştilor. Mai mulţi şoferi au fost sancţionaţi pentru abateri rutiere şi activităţi comerciale ilicite

Razii în trafic ale
poliţiştilor. Mai mulţi şoferi au fost sancţionaţi pentru abateri rutiere şi activităţi
comerciale ilicite

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au efectuat mai multe verificări în trafic pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au acţionat pe raza municipiului pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

”Pe timpul activităţilor au fost legitimate 28 de persoane, oprite în trafic şi controlate 7 autovehicule, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, dintre care două pentru încălcarea prevederilor R.A.O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi trei la legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: