Razii pe şoselele din judeţul Brăila, dar şi în discoteci, cluburi şi cafe-baruri. Zeci de şoferi au fost amendaţi, fiind confiscate câteva tone de legume şi fructe

Razii pe şoselele din
judeţul Brăila, dar şi în discoteci, cluburi şi cafe-baruri. Zeci de şoferi au
fost amendaţi, fiind confiscate câteva tone de legume şi fructe

Foto: arhivă Adevărul

Cele mai multe sancţiuni au fost date pentru abateri la circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 26-28 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club şi cafe-bar pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
”Pe timpul controalelor, au fost verificate 13 societăţi comerciale, legitimate 287 de persoane şi oprite în trafic şi controlate peste 200 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 10 şoferi. De asemenea, poliţiştii brăileni au constatat 76 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproape 27.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
 
Dintre amenzile aplicate, 48 au fost date pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 20 conform legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 6 la legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi două la alte acte normative.
 
Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat peste două tone de legume şi fructe, în valoare totală de 2.900 de lei, de la doi brăileni care transportau marfă pentru care nu deţineau documente de provenienţă, şi au reţinut două permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: