Razii în pieţele, discotecile, cluburile şi barurile din judeţul Brăila. Poliţiştii au dat amenzi de peste 62.000 de lei

Razii în pieţele,
discotecile, cluburile şi barurile din judeţul Brăila. Poliţiştii au dat amenzi
de peste 62.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au verificat zeci de societăţi comerciale şi au legitimat sute de persoane, constatând peste 100 de contravenţii

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 14-17 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale.

”Pe timpul verificărilor, au fost verificate peste 45 de societăţi comerciale, au fost legitimate 273 de persoane, şi oprite în trafic 460 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 86 de şoferi. De asemenea, poliţiştii brăileni au constatat peste 100 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 62.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut şase permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. Cu această ocazie, au fost conficate bunuri în valoare totală de 13.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: