Razii în discotecile şi cluburile din judeţul Brăila. Poliţiştii au dat amenzi de peste 35.000 de lei

Razii în discotecile
şi cluburile din judeţul Brăila. Poliţiştii au dat amenzi de peste 35.000 de
lei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zilele de 9, 10 şi 11 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, secţiilor de poliţie orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club şi cafe-bar pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

”Pe timpul activităţilor, au fost verificate 25 societăţi comerciale, legitimate 300 persoane şi oprite în trafic  232 autovehicule.De asemenea, aceştia au constatat 89 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 35.088 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Dintre amenzile aplicate, 73 au fost date pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 14 au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991- M şi două pentru abateri sancţionate de alte acte normative. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

citeste totul despre: