Razii ale poliţiştilor în judeţul Brăila. Sute de persoane au fost sancţionate contravenţional, valoarea amenzilor depăşind 335.000 de lei

Razii ale
poliţiştilor în judeţul Brăila. Sute de persoane au fost sancţionate
contravenţional, valoarea amenzilor depăşind 335.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit în ultima săptămână la peste 200 de sesizări, iar în urma verificărilor din teren au aplicat peste 900 de sancţiuni contravenţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 20-26 mai, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 39 de acţiuni şi s-a intervenit la 263 de evenimente, dintre care 166 sesizate prin 112.

În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 915 sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 335.000 de lei.

”Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 92 de permise de conducere auto”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 27 de certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: