Razie a poliţiştilor şi jandarmilor în cafe-baruri şi discoteci. Mai multe persoane au fost amendate pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice

Razie a poliţiştilor
şi jandarmilor în cafe-baruri şi discoteci. Mai multe persoane au fost amendate
pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au actionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cuantumul amenzilor depăşind 15.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 18 - 20 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat verificări atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club şi cafe-bar.

”Pe timpul activităţilor, au fost verificate 13 societăţi comerciale, legitimate 271 de persoane şi oprite în trafic şi controlate 185 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 80 de şoferi. De asemenea, poliţiştii brăileni au constatat 37 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 15.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Dintre amenzile aplicate, 33 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi patru conform legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut trei certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: