Razie a poliţiştilor şi jandarmilor la Brăila. Oamenii legii au vizat transportul ilicit de persoane şi autoturismele înmatriculate în alte state

Razie a poliţiştilor şi jandarmilor la Brăila. Oamenii legii au vizat transportul ilicit de persoane şi autoturismele
înmatriculate în alte state

Foto: arhivă Adevărul

Zeci de şoferi au fost opriţi în trafic, iar mărfurile transportate au fost verificate în ceea ce priveşte provenienţa şi documentele de deţinere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat mai multe verificări, pe raza municipiului Brăila, în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale privind ordinea şi linistea publică şi actele de comerţ. 

”Poliţiştii au acţionat şi pentru prevenirea şi combaterea abaterilor privind circulaţia pe drumurile publice, pe linie de alcool, transport ilicit de persoane şi autoturisme înmatriculate în alte state”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cursul verificărilor, au fost legitimate 78 de persoane, au fost oprite în trafic şi controlate peste 50 de autovehicule, iar 16 dintre şoferii acestora au fost testaţi cu aparatul etilotest. Poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

citeste totul despre: