Produse alimentare transportate fără documente de provenienţă. Poliţiştii au confiscat marfa şi l-au amendat pe şofer

Produse alimentare transportate
fără documente de provenienţă. Poliţiştii au confiscat marfa şi l-au amendat pe
şofer

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 35 de ani, din Galaţi, a rămas fără produsele alimentare pe care le transporta cu o autoutilitară, în condiţiile în care nu a putut să le prezinte poliţiştilor documentele de provenienţă ale mărfii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Galaţi, însoţit de un reprezentant al unei societăţi comerciale din judeţul Galaţi, în timp ce transportau cu ajutorul unei autoutilitare, mai multe produse alimentare fără a deţine documente de provenienţă.

”Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi predate pe bază de proces-verbal unei societăţi de profil, societatea comercială fiind sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: