Preşecolari şi elevi în vizită la pompierii brăileni

Preşecolari şi elevi în vizită la pompierii brăileni

FOTO ISU Brăila

Pompierii brăileni se aşteaptă la vizita a sute de preşcolari şi elevi din municipiu, Ianca, Făurei şi Însurăţei. Vizitele se vor derula la subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila, în cadrul programului "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", derulat pe parcursul săptămânii "Şcoala Altfel".

Ştiri pe aceeaşi temă

Celor mici le vor fi prezentate materiale de informare preventivă privind modul de comportare şi acţiune în cazul producerii unei situaţii de urgenţă, la descoperirea de elemente de muniţie neexplodată, la producerea unui cutremur de pământ urmat de un incendiu. Va mai fi prezentat şi modul corect de anunţare a unei situaţii de urgenţă prin apelarea numărului 112. La fiecare vizită, copiilor le vor fi arătate autospecialele de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de cercetare biologică, radiologică şi nucleară, mijloacele de intervenţie ale echipei pirotehnice şi echipei de scafandri aflate în dotarea subunităţilor ISU "Dunărea".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: