Poţi ajunge la închisoare şi pentru tăinuire. O brăileancă a fost ridicată de poliţişti de pe stradă

Poţi ajunge la
închisoare şi pentru tăinuire. O brăileancă a fost ridicată de poliţişti de pe
stradă

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 51 de ani a fost încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Galaţi după ce pe numele ei a fost emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au depistat-o pe raza municipiului, pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Judecătoria Alba Iulia  a emis, la data de 02.09.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an pentru comiterea infracţiuni de tăinuire, aceasta fiind încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi”, a precizat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au depistat-o şi pe o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Brăila, pe numele căreia Judecătoria Brăila a emis, la data de 09.09.2019, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru încălcarea cu rea-credinţă a obligaţiilor impuse prin luarea măsurii controlului judiciar.

Tânăra a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: