Poliţiştii au prins mai mulţi brăileni care pescuiau ilegal. Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării

Poliţiştii au prins
mai mulţi brăileni care pescuiau ilegal. Uneltele de pescuit au fost ridicate
în vederea confiscării

Foto: arhivă Adevărul

Patru persoane, cu vârsta între 25 şi 77 de ani, sunt cercetate pentru deţinere şi folosire a uneltelor de plasă pentru pescuit fără a deţine autorizaţie.

Miercuri, 2 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru i-au depistat, în flagrant, pe raza comunei Tufeşti, pe doi brăileni, cu vârstele de 51 şi 63 de ani, în timp ce pescuiau cu ajutorul unei setci şi a unui prostovol.

De asemenea, poliţiştii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Stăncuţa, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Tufeşti, având asupra sa o plasă pentru pescuit.

”Poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Transporturi Navale Brăila l-au depistat pe fluviul Dunărea, pe un bărbat, în vârstă de  77 de ani, din Brăila, acesta având asupra lui o unealtă pentru pescuit confecţionată artizanal, fără a deţine autorizaţie pentru pescuitul commercial”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au deschis dosare penale în aceste cazuri dosare pentru deţinere, folosire a uneltelor de plasă pentru pescuit fără a deţine autorizaţie. Uneltele pentru pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: