Poliţiştii sunt în alertă după dispariţia unui copil din Brăila. Băiatul este de negăsit de o săptămână

Poliţiştii sunt în
alertă după dispariţia unui copil din Brăila. Băiatul este de negăsit de o
săptămână

Ivanovici Florin-Nicolae Foto: IPJ Brăila

O femeie de 36 de ani a anunţat la Poliţie dispariţia, de la data de 05.12.2019, a fiului său, Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Joi, 12 decembrie, o brăileancă de 36 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 05.12.2019, ora 23,30,  a fiului său, Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani, care, profitând de neatenţia mamei sale, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate s-a constatat că minorul a mai fost plecat, în repetate rânduri, de la domiciliu.

Semnalmente: înălţimea de 1,20 cm, aproximativ 60 de kg, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Ivanovici Florin-Nicolae, s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: