Poliţiştii au confiscat aparatură de masaj în valoare de câteva mii de lei. Şoferul care le transporta nu avea acte de provenienţă pentru marfă

Poliţiştii au confiscat
aparatură de masaj în valoare de câteva mii de lei. Şoferul care le transporta nu avea
acte de provenienţă pentru marfă

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au fost surprinşi de oamenii legii în timp ce transportau cu o autoutilitară mai multe produse de uz casnic şi aparatură de masaj pentru care nu aveau documente de provenienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila i-au depistat, pe Calea Călăraşilor din Brăila, pe doi tineri, cu vârsta de 23 şi 28 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Bucureşti, în timp ce transportau, cu ajutorul unei autoutilitare, produse de uz casnic şi aparatură de masaj, fără a deţine documente de provenienţă.

”Bunurile, în valoare totală de 8.300 de lei, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, tânărul de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: