Poliţiştii caută un tânăr dat dispărut. A plecat să muncească ca zilier, dar de cinci zile este de negăsit

Poliţiştii caută un
tânăr dat dispărut. A plecat să muncească ca zilier, dar de cinci zile este de
negăsit

Gabriel Irimia Foto: IPJ Brăila

Dispariţia tânărului de 18 ani a fost anunţată la Poliţie de mama acestuia. Tânărul a fost dat în urmărire naţională şi internaţională.

Miercuri, 1 iulie, o femeie de 39 de ani, din satul Plopu, s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Ianca şi a sesizat dispariţia fiului ei, Irimia Gabriel, în vârstă de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul muncea de la începutul lunii aprilie 2020, pe raza localităţii Surdila-Greci, acesta nemaifiind văzut din ziua de 28.06.2020.

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, aproximativ 50 de kilograme, părul negru, tuns scurt, faţă rotundă, ochii albaştri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

”Pentru numitul Irimia Gabriel a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările