Poliţiştii caută un brăilean dispărut. Cine are informaţii despre acesta, este rugat să anunţe cea apropiată unitate de Poliţie

Poliţiştii caută un
brăilean dispărut. Cine are informaţii despre acesta, este rugat să anunţe cea
apropiată unitate de Poliţie

Alexandru Romică Relu  Foto: IPJ Brăila

Pe 6 septembrie, o femeie de 75 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Însurăţei şi a sesizat dispariţia, de pe 5 septembrie, a fiului său, Alexandru Romică Relu, în vârstă de 52 de ani, care a plecat în mod voluntar din incinta Spitalului de Urgenţă Brăila, unde se afla pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii brăileni caută un bărbat de 52 de ani, Alexandru Romică Relu, care a plecat de la Spitalul de Urgenţă din Brăila şi nu a mai revenit la domiciliu. Mama sa a anunţat dispariţia la Poliţie.

Semnalmente: înălţime 1,65 centimetri, constituţie robustă, ochii căprui, calviţie pronunţată, are deficienţe în vorbire, iar ca semne particulare, prezintă pe fiecare dintre braţe două desene cu chipuri de femei, pe un braţ având inscripţionat “Stela”, iar pe celălalt “Angelica”.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: tricou negru, cu mâneca scurtă, pantalon de trening negru cu dungi albe pe părţile laterale, încălţat cu o pereche de papuci din gumă, negri.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Brăila.

citeste totul despre: