Poliţiştii caută un brăilean dat dispărut de familie. Bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi este surdo-mut

Poliţiştii caută un
brăilean dat dispărut de familie. Bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi este
surdo-mut

Velicu Cristian Foto: IPJ Brăila

Un tânăr, de 19 ani, din Brăila a sesizat dispariţia fratelui său, Velicu Cristian, în vârstă de 37 de ani, de două zile acesta fiind de negăsit.

Duminică, 26 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr, de 19 ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia fratelui său, Velicu Cristian, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, din data de 25.01.2020, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi este surdo-mut. A fost plecat în repetate rânduri de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,65 de centimetri, aproximativ 60 de kilograme, brunet, tuns scurt, poartă barbă, ochi albaştri, prezintă un tatuaj sub forma unui punct pe antebraţul drept.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă din fâş, de culoare albastru, pantaloni de trening, de culoare albastru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare negru.

Pentru Velicu Cristian s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: