Poliţiştii caută un adolescent care a dispărut. Tânărul a fost dat în urmărire naţională şi internaţională

Poliţiştii caută un
adolescent care a dispărut. Tânărul a fost dat în urmărire naţională şi
internaţională

Tronciu Teodor Foto: IPJ Brăila

O femeie de 48 de a anunţat dispariţia fiului său, Tronciu Teodor, în vârstă de 18 ani. Acesta a plecat ieri de acasă, iar de atunci este de negăsit.

Luni, 2 decembrie, o femeie de 48 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din data de 01.12.2019, a fiului său, Tronciu Teodor, în vârstă de 18 ani, care a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta a mai dispărut de la domiciliu în cursul acestui an.

Semnalmente: înălţime 1,85 de centimetri, greutatea de 75 de kilograme, constituţie atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, prezintă o cicatrice postoperatorie de apendicită.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: fes negru, fular negru, palton gri, blugi gri, strâmţi, bocanci negri.

Pentru Tronciu Teodor s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: