Poliţiştii caută o tânără care a dispărut de acasă. A fost dată în urmărire naţională, după ce de o lună este de negăsit

Poliţiştii caută o
tânără care a dispărut de acasă. A fost dată în urmărire naţională, după
ce de o lună este de negăsit

Cucerenco Maria Norica Foto: IPJ Brăila

Un bărbat de 39 de ani a sesizat dispariţia fiicei sale de 18 ani, Cucerenco Maria Norica, la Poliţie, în condiţiile în care tânăra a plecat acum o lună de acasă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 septembrie, un bărbat de 39 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 20.08.2018, a fiicei sale, Cucerenco Maria Norica, în vârstă de 18 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,74 de centimetri, constituţie slabă, ochii căprui, părul negru, des, drept, lung peste nivelul umerilor, prezintă o aluniţă pe obrazul stâng.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Cucerenco Maria Norica s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările