Poliţiştii caută o femeie din Brăila care a dispărut. A fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Poliţiştii caută o femeie din Brăila care a dispărut. A fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Stan Tanţa FOTO IPJ Brăila

O tânără de 29 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia mătuşii sale, Stan Tanţa, în vârstă de 42 ani, care, în cursul zilei de joi, 29 octombrie, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Vineri, 30 octombrie, jurul orei 12,30, o tânără de 29 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia mătuşii sale, Stan Tanţa, în vârstă de 42 ani, care, în cursul zilei de joi, 29 octombrie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate a rezultat că, în trecut, femeia a mai fost plecată de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime-1,60 metri, greutate-50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung, peste nivelul umerilor, ochi căprui şi prezintă o aluniţă pe obrazul stâng.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pulover de culoare albastru închis, cu dungi albe, rochie, papuci negri.

Pentru Stan Tanţa a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările