Poliţiştii caută un bărbat dat dispărut. Era paznic la o stupină şi de câteva zile nu se mai ştie nimic de el

Poliţiştii caută un bărbat dat dispărut. Era paznic la o stupină şi de câteva zile nu se mai ştie nimic de el

Onofrei Paul Foto: IPJ Brăila

Un bărbat din Tulcea a sesizat dispariţia lui Onofrei Pavel, în vârstă de 55 de ani, din comuna Slava Cercheza, judeţul Tulcea, unde lucra ca paznic la o stupină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 11 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de către un bărbat de 44 de ani, din judeţul Tulcea, cu privire la dispariţia, din noaptea de 8 spre 9 mai, a lui Onofrei Pavel, în vârstă de 55 de ani, din comuna Slava Cercheza, judeţul Tulcea.

Bărbatul lucra ca paznic la o stupină, amplasată pe raza pădurii din localitatea Viziru, iar în seara de 8 spre 9 mai ar fi plecat de la stupină, nemaiputându-se lua legătura cu acesta.

Semnalmente: înălţime 1,70 de centimetri, constituţie atletică, aproximativ 80 de kilograme, ochii verzi, părul şaten, tuns scurt;

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă din material textil de culoare alb şi negru, pantalon de trening, de culoare albastru, încălţat cu tenişi de culoare maro.

Pentru Onofrei Pavel s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: