Poliţiştii caută o adolescentă de 17 ani care a dispărut. Minora a fost dată în urmărire internaţională

Poliţiştii caută o adolescentă
de 17 ani care a dispărut. Minora a fost dată în urmărire internaţională

Ciocan Maria Marta Foto: IPJ Brăila

O brăileancă a sesizat Poliţia după ce nepoata sa de 17 ani nu s-a mai întors acasă, în condiţiile în care a plecat acum două zile şi nimeni nu a mai reuşit să intre în contact cu ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 28 noiembrie, o brăileancă s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 26.11.2017, a nepoatei sale,  Ciocan Maria Marta, în vârstă de 17 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, constituţie slabă, ochii verzi, părul blond vopsit, lung până la umeri, are o cicatrice post-operatorie pe abdomen.    

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă de culoare mov cu glugă, pantalon tip blug de culoare albastru, cizme din piele sintetică de culoare negru.

”Pentru Ciocan Maria Marta s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

citeste totul despre: