Poliţiştii caută o adolescentă care a dispărut. Fata a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Poliţiştii caută o adolescentă
care a dispărut. Fata a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Moldoveanu Iuliana  FOTO IPJ Brăila

O femeie de 65 de ani, din localitatea brăileană Lanurile, a sesizat dispariţia nepoatei sale, Moldoveanu Iuliana, în vârstă de 16 ani, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Pe 27 octombrie, o femeie de 65 de ani, din localitatea Lanurile, a sesizat dispariţia nepoatei sale, Moldoveanu Iuliana, în vârstă de 16 ani, care, în cursul aceleiaşi zile, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate a rezultat că fata obişnuieşte să plece frecvent de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 45 de kilograme, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui şi are un piercing în partea stângă a buzei superioare. Aceasta nu prezintă tatuaje sau alte semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Moldoveanu Iuliana a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Adolescente din România, dispărute în Italia. „Ne rugăm mult, dar au trecut prea multe zile. Prea multe…“

Adolescente din Hunedoara dispărute de acasă de mai multe zile. Cele două ar fi plecat împreună

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările