Poliţiştii brăileni au reţinut 46 de permise de conducere, retrăgând şi 35 de certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate la autovehicule

Poliţiştii brăileni au
reţinut 46 de permise de conducere, retrăgând şi 35 de certificate de
înmatriculare pentru neregulile constatate la autovehicule

Foto: arhivă Adevărul

Cele mai întâlnite abateri rutiere sunt viteza excesivă, şofatul fără permis şi sub influenţa alcoolului,dar şi neacordarea de prioritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au intervenit, în perioada 6-12 mai, la peste 200 de sesizări, iar în urma verificărilor din teren au aplicat peste 890 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

”În perioada 6-12 mai, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 42 de acţiuni şi s-a intervenit la 215 evenimente, dintre care 134 sesizate prin 112”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 896 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 349.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 46 de permise de conducere auto. În topul abaterilor se situează viteza excesivă, şofatul fără permis şi sub influenţa alcoolului şi neacordarea de prioritate. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 35 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările