Poliţiştii au identificat doi tineri care au furat 18 arbuşti ornamentali din specia thuja

Poliţiştii au
identificat doi tineri care au furat 18 arbuşti ornamentali din specia thuja

Foto: arhivă Adevărul

Tinerii, cu vârsta de 17 şi 21 de ani, sunt cercetaţi pentru furt după ce oamenii legii au stabilit că aceştia au sustras arbuştii de pe raza localităţilor brăilene Movila Miresii şi Esna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 mai, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Movila Miresii i-au identificat pe trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 21 de ani, domiciliaţi în satul Mihail Kogălniceanu, bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de furt.

”În noaptea de 10 spre 11 mai şi 13 spre 14 mai, aceştia ar fi sustras 18 arbuşti, din specia thuja, de pe raza localităţilor Movila Miresii şi Esna”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Thuja este una dintre cele mai folosite plante atât în designul grădinilor interioare, cât şi în designul stradal. Planta este folosită şi în medicină naturistă.

Prejudiciul, în valoare de 4.500 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele celor doi tineri pentru furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: