Poliţist de frontieră felicitat oficial după ce a prins, în timpul liber, două hoaţe ce furaseră dintr-un magazin din Brăila

Poliţist de frontieră felicitat oficial după ce a prins, în timpul liber, două hoaţe ce furaseră dintr-un magazin din Brăila

FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie în apropiere de un hypermarket din cartierul brăilean Viziru. Omul legii, care lucrează la Poliţia de Frontieră, le-a imobilizat în scurt timp şi le-a predat IPJ Brăila pentru cercetări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist de frontieră brăilean, care se afla în timpul liber, a reţinut două femei care furaseră mai multe bunuri dintr-un magazin din municipiul Brăila.

Totul s-a întâmplat în data de 9 aprilie, în jurul orei 14.20, când un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, în vârstă de 38 ani, aflat în timpul liber, a observat două femei care au ieşit alergând dintr-un hypermarket în zona cartierului Viziru, din municipiul Brăila.

Cele două erau urmărite de un angajat al complexului comercial, deoarece sustrăseseră mai multe bunuri.

„Acţionând cu operativitate, poliţistul de frontieră a procedat la urmărirea persoanelor, reuşind la scurt timp interceptarea şi reţinerea acestora. Concomitent a fost luată măsura apelării numărului unic de urgenţă 112, la faţa locului  prezentându-se în scurt timp un echipaj din cadrul  I.P.J. Brăila”, a informat Poliţia de Frontieră.

Un reprezentant al  complexului comercial  a recuperat bunurile sustrase, iar  cele două persoane au fost preluate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, în vederea continuării cercetărilor, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îl felicită pe poliţistul de frontieră pentru gestul său, apreciind că o astfel de atitudine trebuie să caracterizeze fiecare lucrător din cadrul instituţiei”, a precizat instituţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: