Petrecere organizată de un bărbat izolat la domiciliu din judeţul Brăila. Individul s-a ales cu dosar penal, iar participanţii vor plăti ani de zile amenzile primite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 40 de ani a organizat o petrecere la domiciliu, unde trebuia să fie izolat,  la care a invitat mai mulţi amici, cu care a consumat băuturi alcoolice şi a ascultat muzică.

Poliţiştii din oraşul Ianca s-au autosesizat în legătură cu faptul că, pe 29 martie, la ora 21,00, un bărbat de 40 de ani, din localitate, a organizat o petrecere ad hoc, la care au participat mai multe persoane. 

Potrivit Prefecturii Brăila, bărbatul de 40 de ani ar fi trebuit să respecte măsura izolării la domiciliul, în schimb a consumat băuturi alcoolice şi a ascultat muzică alături de alte câteva persoane.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani. Direcţia de Sănătate Publică Brăila a dispus ca aceştia să fie plasaţi imediat în izolare la domiciliu, fiecare fiind amendat cu câte 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţei militare nr. 3.

Bărbatul care a organizat petrecerea a fost plasat în carantină la un centru specializat şi s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite