Peste 160 de poliţişti şi jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi linişte publică în judeţul Brăila la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie

Peste 160 de
poliţişti şi jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi linişte publică în
judeţul Brăila la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie

Foto: arhivă Adevărul

Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenaţi în paza şi protecţia secţiilor de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele aflate în dispozitivul curent de intervenţie la evenimentele semnalate, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, alături de reprezentanţii celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea”  al judeţului Brăila, Sectorul Poliţiei de Frontieră Brăila, precum şi alte structuri judeţene ale M.A.I.), se vor afla în misiuni, pentru  asigurarea măsurilor de protecţie, ordine şi siguranţă publică, la secţiile de votare, precum şi în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

”Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor, pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare. Astfel, în perioada 09-10 noiembrie, poliţiştii, jandarmii şi reprezentanţi ai I.S.U. vor asigura paza şi protecţia a 280 de secţii de votare, ce s-au constituit pe raza judeţului Brăila”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Peste 160 de poliţişti şi jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, vor fi asigurate rezerve şi echipe operative, pregătite să intervină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: