Perseverenţa unui comerciant ilegal de peşte. Ce a făcut bărbatul după ce poliţiştii i-au confiscat zeci de kilograme de hering

Perseverenţa unui
comerciant ilegal de peşte. Ce a făcut
bărbatul după ce poliţiştii i-au confiscat zeci de kilograme de hering

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 52 de ani, din Galaţi, este cercetat pentru deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, după ce poliţiştii din Brăila l-au surprins când vindea peşte din portbagajul maşinii personale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate Brăila l-au depistat, în zona unui hipermarket din municipiu, pe un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Galaţi, în timp ce oferea spre vânzare, direct dintr-un autoturism, 59 de kilograme de peşte, specia hering.

”În urma verficărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine documente de provenienţă pentru marfa în cauză, aceasta fiind confiscată şi predată unei societăţi de profil, pe bază de proces-verbal, în vederea comercializării”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În aceeaşi zi, după aproximativ patru ore, acelaşi bărbat a fost depistat, din nou, de poliţişti în timp ce încerca să comercializeze 6,8 kilograme de peşte, din aceeaşi specie.

Comerciantul de ocazie s-a ales acum cu dosar penal pentru deţinere şi transport fără documente legale a peştelui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: