Peripeţia unui adolescent de 14 ani: a furat maşina tatălui, s-a răsturnat cu autovehiculul pe câmp şi a fugit cu un tren de marfă

Peripeţia unui
adolescent de 14 ani: a furat maşina tatălui, s-a răsturnat cu autovehiculul
pe câmp şi a fugit cu un tren de marfă

Foto: arhivă Adevărul

Un puşti de 14 ani i-a pus pe jar pe poliţiştii din Brăila după ce i-a furat maşina tatălui său. Nu avea abilităţile necesare pentru a şofa, astfel că a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat cu acesta pe un câmp, fugind apoi de la locul accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 23 august, a fost primit un apel de urgenţă la 112 prin care poliţiştii erau anunţaţi că un autovehicul marca Opel Zafira a fost implicat într-un accident rutier, fiind abandonat pe marginea drumului judeţean 203, între localităţile brăilene Făurei şi Surdila Găiseanca.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu l-au găsit pe conducătorul auto, dar au luat legătura cu proprietarul maşinii, aflând că, de fapt, la volanul maşinii s-ar fi aflat fiul acestuia, un adolescent de 14 ani.

Cel mai probabil, şoferul de ocazie a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat cu maşina pe câmp. Adolescentul a ajuns în cele din urmă acasă, unde le-a povestit apropiaţilor că după accident s-a urcat într-un tren de marfă cu care a mers la Buzău, plecând apoi spre casă.

Aventura din seara zilei de 23 august îl va costa scump. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pe numele său pentru conducere a unui vehicul fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: