Pauză de trei zile în sistemul informatic vamal naţional, pentru relocarea unor servere. Activitatea Vămii Brăila nu se întrerupe în această perioadă

Pauză de trei zile în sistemul informatic vamal naţional, pentru 
relocarea unor servere. Activitatea Vămii Brăila nu se întrerupe în 
această perioadă

Vama Brăila nu va mai avea disponibil sistemul informatic, timp de trei zile   FOTO Florentin Coman

Sistemul informatic vamal naţional va fi oprit temporar, începând de astăzi, joi,10 martie, ora 17.00, până luni 14 martie, ora 8.30. Măsura este necesară deorece serverele din Bucureşti ale infrastructurii IT ale Vămii sunt relocate în această perioadă într-un sediu nou.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Agenţia Naţională de Administrare Fiscală precizează că au fost luate toate măsurile administrative necesare pentru ca activitatea vamală a operatorilor economici să se desfăşoare în condiţii de normalitate, orice eveniment deosebit urmând a fi soluţionat cu celeritate", se precizează într-un comunicat al ANAF.

Regionala Vamală Galaţi a anunţat, la rândul său, că în perioada de relocare activitatea vamală, inclusiv la Vama Brăila, se va desfăşura normal, însă în procedură alternativă, urmând ca imediat ce sistemul va deveni disponibil, toate operaţiunile să fie încărcate şi online.

Citiţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: