Patron de cluburi din Tulcea, condamnat pentru că le vindea clienţilor cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş

Patron de cluburi din Tulcea, condamnat pentru că le vindea clienţilor cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş

Foto: arhivă Adevărul

Sorin Cristian Chirică este acuzat de procurorii DIICOT că îşi folosea cluburile din municipiul Tulcea pentru a distribui droguri de risc şi de mare risc. În locuinţa acestuia a fost găsit un arsenal de arme, toate fiind confiscate acum prin decizia instanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Brăila l-a condamnat, pe 21 iulie, pe Sorin Cristian Chirică, administratorul a două cluburi din municipiul Tulcea, la 3 ani şi 7 luni închisoare în regim de detenţie pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Dosarul a fost strămutat de la Tribunalul Tulcea.

Instanţa a confiscat mai multe arme şi muniţie, pe care poliţiştii le-au găsit la domiciliul tulceanului la efectuarea percheziţiei. Este vorba despre un pistol marca CZ 75 D COMPACT, un pistol marca COLT S, un pistol marca WALTHER P99 DAO, bile sferice marca UMAREX, calibrul 6 mm şi 111 bile sferice, calibrul 6 mm.

Un angajat al clubului acestuia, trimis în judecată pentru deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu, a fost achitat. De aceeaşi acuzaţie a scăpat şi Sorin Cristian Chirică. Decizia instanţei nu este definitivă.

Iniţial, procurorii DIICOT au reţinut trei angajaţi ai unor cluburi din Tulcea şi pe Sorin Cristian Chirică, administratorul acestora, sub acuzaţia că vindeau clienţilor droguri de mare risc.

Anchetatorii susţin că, în cursul anului 2015, cei patru bărbaţi au deţinut şi comercializat în două cluburi de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc şi droguri de mare risc, respectiv cocaină, ecstasy, marijuana şi haşiş.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Doi tineri fără ocupaţie s-au reprofilat pe traficul de droguri ca să ducă o viaţă fără griji. Judecătorii i-au condamnat la pedepse ridicole

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările