Brăila: Zeci de afacerişti, ţepuiţi cu milioane de lei

Brăila: Zeci de afacerişti, ţepuiţi cu milioane de lei

Ţepe: 50 de dosare de înşelăciune, dau de furcă judecătorilor.Doi afacerişti autohtoni au înşelat aproape 40 de societăţi comerciale cu peste trei milioane de lei. Înşelăciunile cu file CEC fără acoperire sunt la modă. Criza economică îi determină pe afacerişti să recurgă la tot felul de tertipuri pentru a nu claca financiar, dar îi aruncă în braţele anchetatorilor.

BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

Dezvăluiri senzaţionale în cazul crimei de la Brăila. Se pare că, Elisabeta Dogărescu, femeia care a fost desfigurată ieri, în sediul Asociaţiei Surzilor, a avut, în trecut, discuţii aprinse cu unii dintre membrii asociaţiei unde muncea. Familia şi vecinii Elisabetei sunt aproape convinşi că singurele persoane care ar fi putut să îi facă rău sunt dintre cele cu care lucra. În această dimineaţă, Georgiana, fata Elisabetei,

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Abia zilele trecute, autorităţile s-au apucat să reconstruiască, experimental, 17 metri din taluzul falezei Bătrâna faleză a fluviului a intrat, în sfârşit, în colimatorul primilor edili ai oraşului, însă nu pentru o reabilitare serioasă, aşa cum s-ar cuveni, ci pentru lucrări de probă.

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

Ultima oră: Astăzi se va face autopsia cadavrului. Femeia de 41 de ani a fost ucisă cu zeci de lovituri de ciocan, cel mai probabil de către o singură persoană. Cercul de suspecţi numără membri ai Asociaţiei Surzilor, al cărei preşedinte şi translator era victima. Aceasta făcea parte din toate comisiile care vizau problemele persoanelor cu handicap. Zeci de poliţişti lucrează la caz, sub stricta coordonare a procurorului crimina

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Anchetă de proporţii la Brăila. Poliţiştii caută, chiar şi cu câini de urmă, un criminal care a luat viaţa unei femei, în urmă cu scurt timp.Femeia a fost ucisă de către un necunoscut, cu mai multe lovituri, chiar în clădirea sediului Asociaţiei Surdo-Muţilor din municipiul Brăila. Victima are capul zdrobit, este desfigurată şi ăncă nu se poate preciza cu ce fel de armă a fost omorâtă.

Un tată avea un fiu care făcea, multe răutăţi. Mâhnit, omul a hotărât să bată un cui în uşă, pentru fiecare faptă nepotrivită a acestuia. În scurt timp, uşa era plină de cuie. Băiatul a căzut pe gânduri şi a hotărât să îşi schimbe comportamentul, iar pentru fiecare faptă bună să scoată câte un cui din uşă. Într-o zi a fost scos şi ultimul cui.

acum 7 zile · comentarii (3)

Printr-un îndelungat proces de clasică intoxicare informaţională, pe cât de simplu pe atât de pervers, opinia publică din ţările spaţiului post-comunist (ţările denumite nemilos drept “emerging markets”) a fost convinsă că obţinerea mult doritului statut de “democraţie funcţională” necesar pentru admiterea în lumea bună, era normal să fie condiţionat de un anume comportament în zona gândirii şi practicii economice în general,

acum 7 zile · comentarii (21)

Reşedinţa Athanasovici este tipică pentru un hôtel particulier de la cumpăna secolelor XIX-XX, fiind realizată în stil eclectic cu elemente clasicizante; planurile de arhitectură depuse spre autorizare în 1900 nu sunt semnate, fiind menţionat antreprenorul Julius Hraby, dar numele arhitectului Dimitrie Maimarolu este legat de realizarea acestui monument de arhitectură de clasă B

acum 7 zile · comentarii (0)

Copiii au nevoie ca adulţii din viaţa lor să fie acolo pentru a la îndeplini nevoile de bază: hrană, siguranţă, iubire. În primii ani de viaţă, modul în care răspundem nevoilor lor, ca părinţi, le transmite copiilor diverse mesaje, de exemplu dacă pot să aibă încredere în noi sau nu, dacă suntem acolo pentru ei cu căldură sau nu, dacă suntem mereu acolo când au nevoie de noi sau nu, dacă pot conta pe iubirea noastră în mod necondiţionat.

acum 7 zile · comentarii (0)

„Citim pentru a regăsi o imagine care închide în ea plăcere, multă plăcere“. Statisticile din ultimii doi ani privind barometrul de consum de carte plasează România pe ultimele locuri în UE.  Doar 9% dintre români citesc o dată pe lună şi cam 7% merg măcar o dată pe an la bibliotecă să împrumute cărţi. Prin lege, 2019 a fost declarat Anul Cărţii în România, cu scopul utopic de a dubla consumul de carte la nivel naţional.

acum 7 zile · comentarii (1)

Inspirată dintr-o succesiune de fapte reale, consumate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, al Franţei ocupate, al Holocaustului şi al guvernului de la Vichy care a permis arestarea şi deportarea evreilor în lagărele morţii, având în centrul atenţiei destinul şi excepţional, şi tragic al unei pianiste reputate pe nume Fania Fenelon,  piesa „Playing for time” a lui Arthur Miller şi-a dobândit celebritatea graţie unei producţii CBS.

acum 7 zile · comentarii (0)

Mare supărare, mare, generată de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Candidatul Dăncilă a declarat că vrea să vorbească despre realizările din mandatul său de premier. Doar că nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilităţile, calităţile, cunoştinţele, competenţele, pe care trebuie să le aibă un viitor şef de stat.

acum 7 zile · comentarii (73)

Ieri, la patru zile după cea mai recentă prezenţă în Bucureşti a maestrului Cristian Măcelaru, la Paris s-a anunţat că şeful de orchestră român va prelua începând cu 1 septembrie 2021 funcţia de director muzical al prestigioasei Orchestre Naţionale a Franţei. O titulatură care îi înscrie numele în galeria unor mari predecesori ca Lorin Maazel, Charles Dutoit, Kurt Masur, Daniele Gatti.

acum 7 zile · comentarii (0)

Klaus a avut de câştigat data trecută din discuţiile cu Ponta (soţul meu mi le-a rezumat la telefon aşa: Ponta l-a călcat în picioare cu aroganţă pe bietul Klaus şi cred că multă lume s-a solidarizat cu el atunci). Ca atare, de ce e el singurul, dintre toţi preşedinţii, care nu are curajul să dea piept cu o femeie, mai ales că nu îl pasc eu la cotitură, ca pe ceilalţi, sau Monica Macovei, sau Muma Pădurii, ci Viorica Dăncilă? Explicaţi-mi şi mie…

acum 7 zile · comentarii (0)
Postari Recente