Brăila: Zeci de afacerişti, ţepuiţi cu milioane de lei

Brăila: Zeci de afacerişti, ţepuiţi cu milioane de lei

Ţepe: 50 de dosare de înşelăciune, dau de furcă judecătorilor.Doi afacerişti autohtoni au înşelat aproape 40 de societăţi comerciale cu peste trei milioane de lei. Înşelăciunile cu file CEC fără acoperire sunt la modă. Criza economică îi determină pe afacerişti să recurgă la tot felul de tertipuri pentru a nu claca financiar, dar îi aruncă în braţele anchetatorilor.

BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

Dezvăluiri senzaţionale în cazul crimei de la Brăila. Se pare că, Elisabeta Dogărescu, femeia care a fost desfigurată ieri, în sediul Asociaţiei Surzilor, a avut, în trecut, discuţii aprinse cu unii dintre membrii asociaţiei unde muncea. Familia şi vecinii Elisabetei sunt aproape convinşi că singurele persoane care ar fi putut să îi facă rău sunt dintre cele cu care lucra. În această dimineaţă, Georgiana, fata Elisabetei,

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Abia zilele trecute, autorităţile s-au apucat să reconstruiască, experimental, 17 metri din taluzul falezei Bătrâna faleză a fluviului a intrat, în sfârşit, în colimatorul primilor edili ai oraşului, însă nu pentru o reabilitare serioasă, aşa cum s-ar cuveni, ci pentru lucrări de probă.

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

Ultima oră: Astăzi se va face autopsia cadavrului. Femeia de 41 de ani a fost ucisă cu zeci de lovituri de ciocan, cel mai probabil de către o singură persoană. Cercul de suspecţi numără membri ai Asociaţiei Surzilor, al cărei preşedinte şi translator era victima. Aceasta făcea parte din toate comisiile care vizau problemele persoanelor cu handicap. Zeci de poliţişti lucrează la caz, sub stricta coordonare a procurorului crimina

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Anchetă de proporţii la Brăila. Poliţiştii caută, chiar şi cu câini de urmă, un criminal care a luat viaţa unei femei, în urmă cu scurt timp.Femeia a fost ucisă de către un necunoscut, cu mai multe lovituri, chiar în clădirea sediului Asociaţiei Surdo-Muţilor din municipiul Brăila. Victima are capul zdrobit, este desfigurată şi ăncă nu se poate preciza cu ce fel de armă a fost omorâtă.

Brăila: Femeia ucisă cu sânge rece la Surdo-Muţi era preşedinta asociaţiei. Un criminal, în libertate

Brăila: Femeia ucisă cu sânge rece la Surdo-Muţi era preşedinta asociaţiei. Un criminal, în libertate

ŞOCANT: Poliţia brăileană caută un criminal, folosindu-se şi de câinii de urmă. Femeia în vârstă de 41 de ani ucisă în jurul orei prânzului la Brăila, chiar în sediul Asociaţiei Surdo-Muţilor din oraş, se numeşte Elisabeta Dogărescu şi ocupa de ani de zile funcţia de preşedinte al organizaţiei. Poliţiştii şi procurorul nu au terminat ancheta. Chiar şi la această oră, criminalul, care a fugit după comiterea faptei,

5 zile de linişte în zona de conflict, cu toţi actorii mobilizaţi pentru a-şi crea un avantaj poziţional în ceea ce este doar o pauză în conflict şi nicidecum unn acord de pace, iar textul agreat la Ankara după două ore de negocieri nu conţine nici măcar vreo aluzie la aranjamente pe termen lung, rezultat al unui tratat negociat.

Sosirea la Casa Albă a lui Donald Trump, în ianuarie 2017, a fost întâmpinată cu reticenţă, dar cu credinţa că sistemul democratic american, experienţa şi cultura instituţională americană, structura de expertiză din jurul unui Preşedinte american, oricare ar fi el, pot nuanţa şi limita pornirile voluntariste excesive

Am o întrebare fundamentală pentru omenire: de ce ţin unii să filmeze-fotografieze cu telefonul mobil la spectacole de teatru/dans? În România, zic, nu că nu s-ar întîmpla şi aiurea. Şi nu la concerte de stadion sau Piaţa Victoriei, cu mii de oameni; nu, în sala de teatru, în întuneric, eventual la cîţiva centrimetri de actori/performeri. De ceee, nene Anghelaache??

17 decembrie 1770 este data care apare în registrul botezurilor din Bonn în dreptul numelui celui care avea să fie unul dintre marii compozitori ai tuturor timpurilor – Ludwig van Beethoven. Anul viitor se vor împlini, deci, 250 ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven: o sărbătoare foarte importantă, căreia muzicieni, stagiuni şi case de discuri îi acordă deja un interes aparte.

acum 2 zile · comentarii (0)

Am încercat să înţeleg planurile şi logica USR şi a dlui Barna, în contextul politic actual complicat. Până la urmă, cu subiect şi predicat, Dan Barna şi-a dezvăluit planurile şi  proiectele care ar avantaja USR. Ce ar avantaja România nu contează. N-am auzit o vorbă despre ce se va întâmpla cu România, cu bugetul pe 2020 pe care guvernul interimar Dăncilă nu are voie să-l adopte, cu absenţa a 7 miniştri din guvern.

acum 2 zile · comentarii (55)

Realitatea pe care mulţi dintre reprezentanţii acestei instituţii se fac că nu o văd, mai mult o neagă cu tărie, ne arată că decredibilizarea Bisericii nu este făcută numai de aşa zisele atacuri din afara principalei instituţii religioase a românilor. Dar această mizerie ascunsă cu grijă sub preş este adevărată, nu este inventată de nimeni, cu scopuri ascunse. Să privim realitatea din ultimul timp doar!

acum 2 zile · comentarii (28)

Citiţi cu atenţie această misivă adresată de Trump omologului său turc. Arată cum i se adresează un membru NATO colegului său de care este legat prin angajamentele comune în cadrul Aliaţei Atlanticului de Nord  şi prin acorduri strategice care au garantat, cel puţin până acum, securitate în această parte a lumii acoperită de Tratatul de la Washington.

acum 2 zile · comentarii (37)

Există argumente din care rezultă că toate partidele au interesul să treacă guvernul Orban în parlament la prima solicitare de investire. Timpul rămas până la prezentarea în parlament este suficient să risipească aburii „războiului“ fără câştigători. Niciun partid nu câştigă nimic din prelungirea situaţiei incerte actuale.

acum 3 zile · comentarii (24)

În urma moţiunii de cenzură, Guvernul Dăncilă a picat la votul din Parlament. Prin urmare, conform legii fundamentale, art. 103, alin. (1) „Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament”.

acum 3 zile · comentarii (3)

Erdogan a respins cererile SUA de încetare a focului în ofensiva antikurdă care însângerează nordul Siriei.  Or, de crimele Turciei şi de suferinţele kurzilor nu turcii profită. Ci Rusia şi teroriştii statului islamic. Cui slujeşte ofensiva antikurdă a Turciei islamiste, constituind subiectul discuţiilor, la Ankara, ale vicepreşedintele SUA Pence şi ale şefului Departamentului de Stat american, Pompeo?

acum 3 zile · comentarii (56)