BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

BRAILA: DEZVĂLUIRI - Povestea crimei de la Asociatia Surzilor

Dezvăluiri senzaţionale în cazul crimei de la Brăila. Se pare că, Elisabeta Dogărescu, femeia care a fost desfigurată ieri, în sediul Asociaţiei Surzilor, a avut, în trecut, discuţii aprinse cu unii dintre membrii asociaţiei unde muncea. Familia şi vecinii Elisabetei sunt aproape convinşi că singurele persoane care ar fi putut să îi facă rău sunt dintre cele cu care lucra. În această dimineaţă, Georgiana, fata Elisabetei,

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Brăila: Faleza nu a mai fost reabilitată din 1946

Abia zilele trecute, autorităţile s-au apucat să reconstruiască, experimental, 17 metri din taluzul falezei Bătrâna faleză a fluviului a intrat, în sfârşit, în colimatorul primilor edili ai oraşului, însă nu pentru o reabilitare serioasă, aşa cum s-ar cuveni, ci pentru lucrări de probă.

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

BRĂILA: Criminalul Elisabetei este căutat printre surzi

Ultima oră: Astăzi se va face autopsia cadavrului. Femeia de 41 de ani a fost ucisă cu zeci de lovituri de ciocan, cel mai probabil de către o singură persoană. Cercul de suspecţi numără membri ai Asociaţiei Surzilor, al cărei preşedinte şi translator era victima. Aceasta făcea parte din toate comisiile care vizau problemele persoanelor cu handicap. Zeci de poliţişti lucrează la caz, sub stricta coordonare a procurorului crimina

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Brăila: O femeie a fost ucisă în mod brutal în sediul surdo-muţilor

Anchetă de proporţii la Brăila. Poliţiştii caută, chiar şi cu câini de urmă, un criminal care a luat viaţa unei femei, în urmă cu scurt timp.Femeia a fost ucisă de către un necunoscut, cu mai multe lovituri, chiar în clădirea sediului Asociaţiei Surdo-Muţilor din municipiul Brăila. Victima are capul zdrobit, este desfigurată şi ăncă nu se poate preciza cu ce fel de armă a fost omorâtă.

Brăila: Femeia ucisă cu sânge rece la Surdo-Muţi era preşedinta asociaţiei. Un criminal, în libertate

Brăila: Femeia ucisă cu sânge rece la Surdo-Muţi era preşedinta asociaţiei. Un criminal, în libertate

ŞOCANT: Poliţia brăileană caută un criminal, folosindu-se şi de câinii de urmă. Femeia în vârstă de 41 de ani ucisă în jurul orei prânzului la Brăila, chiar în sediul Asociaţiei Surdo-Muţilor din oraş, se numeşte Elisabeta Dogărescu şi ocupa de ani de zile funcţia de preşedinte al organizaţiei. Poliţiştii şi procurorul nu au terminat ancheta. Chiar şi la această oră, criminalul, care a fugit după comiterea faptei,

BRAILA: Zilnic - Bolnavii fac coadă la tratamente interzise

BRAILA: Zilnic - Bolnavii fac coadă la tratamente interzise

Deşi procedurile nu sunt autorizate, sute de brăileni se înghesuie la "Covoare", să facă termomasaj şi presopunctură Centrul demonstrativ de termomasaj şi presopunctură deschis de câteva luni la „Covoare” oferă gratis demonstraţii celor care suferă de diverse afecţiuni. Miza este vânzarea unor aparate portabile de masaj.

„Obiectul” pe care filosofii îl opun, ca termen corelativ, subiectului cunoscător este în general ceva inanimat. Când scriu despre „realitate”, în mintea cititorilor lor se formează imaginea abstractă, extrem de schematică, a unui univers alcătuit din obiecte şi lucruri artificiale, ca şi când omul ar fi nu doar singura fiinţă raţională, ci, pur şi simplu, singura vieţuitoare, ca şi cum, în afara lui, nu ar mai exista nimic însufleţit.

acum 6 zile · comentarii (1)

Am urmărit conferinţa de presă a Ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, în care comunicarea a fost impecabilă, plecând de la cauzele care au condus la actuala situaţie privind aprovizionarea cu medicamente destinate pacienţilor suferinzi de cancer, ajungând la soluţia adoptată, interzicerea exportului paralel, pentru 6 luni, pentru aceste produse şi demararea procedurilor de achiziţii în regim de nevoi speciale.

acum 6 zile · comentarii (3)

Acum două zile, pe 11 septembrie, Muzeul Peleş (instituţie în subordinea Ministerului Culturii şi administrator al colecţiilor găzduite de castelele Peleş şi Pelişor) a evacuat şi predat către Casa Regală a României imobilul Căsuţa Poartă, fiindcă de mai bine de un an de zile Statul român nu mai are contract cu proprietarii Peleşului, Pelişorului şi Căsuţei Poartă.

acum 6 zile · comentarii (46)

Scandalul este serios şi important deoarece are semnificaţii care depăşesc doar aparent ciudata denumire aleasă pentru portofoliul grecului Margaritis Schinas, funcţionar cu vechi state de serviciu, corect şi fidel purtător de cuvânt al lui Jean Claude Juncker, recompensat acum pentru devotamentul său în slujba instituţiei.

acum 6 zile · comentarii (10)

Uluitor cum comunică premierul Dăncilă. Se adresează doar celor săraci cu duhul, celor care nu citesc, nu se informează, nu ştiu prevederile esenţiale ale Constituţiei. Câţi mai sunt? Scorul PSD s-a înjumătăţit pe 26 mai, dovadă că sunt din ce în ce mai puţini cei care iau de bune ce spune PSD. Fără să verifice cum stau lucrurile în realitate.

acum 6 zile · comentarii (33)

Concedierea consilierului pentru securitate naţională al Preşedintelui Donald Trump, John Bolton, a fost comentată şi pusă, prin speculaţii, pe seama eşecului negocierilor cu talibanii, de la Doha – şi a atacurilor teroriste revendicate de aceştia la Kabul, asta în timp ce negociau cu americanii – şi totul chiar în ajun de 11 septembrie.

acum 6 zile · comentarii (63)
Postari Recente