(P) Sergiu Ionuţ DIACOMATU - Puterea de a schimba

(P) Sergiu Ionuţ DIACOMATU - Puterea de a schimba

diacomatu

INFORMAȚII PERSONALE
Nume:            Diacomatu
Prenume:        Sergiu Ionuț
Anul nașterii:        1981
Locul naşterii:     Brăila, România
Statutul marital:     căsătorit
Religia:         creştin-ortodox


    M-am născut într-o familie brăileană veche de 7 generații.  De numele bunicului meu se leagă construcţia Sălii Polivalente din Brăila, a Stadionului Municipal şi a patinoarului.

    Între anii 1996 și 2000 am fost elev al Liceului Nicolae Iorga. Între anii 2000 și 2004 am urmat cursurile Facultăţii de Drept, iar în 2004 am devenit licenţiat în drept al Academiei “Alexandru Ioan Cuza”. Am urmat un curs de formare la Institutul Național de Administraţie, am un master în Managementul Proiectelor și sunt masterand în Teoria și Practica Guvernării la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative.

    După absolvirea facultății, am lucrat un an în mediul privat (2005-2006), apoi am devenit consilier în Corpul de Control al Prim-Ministrului Călin Popescu Tăriceanu (2006-2008).  În 2008, la schimbarea Guvernului, am revenit în mediul privat, unde am crescut cifrele de afaceri pentru companiile în care am lucrat. În 2009 am revenit în Guvern, ca demnitar: vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, cu rang de Subsecretar de Stat. În martie 2011, în urma unor neînțelegeri cu premierul Boc asupra proiectelor legislative, mi-am dat demisia din guvernul condus de acesta.

    În martie 2011 am înfiinţat Fundația Fiii Brăilei, apoi Liga Tineretului Brăilean și Cluburile Pensionarilor.
    Prin Fundaţia Fiii Brăilei am făcut acte de caritate pentru familii nevoiaşe şi pentru bătrâni, am oferit ajutoare localităţilor aflate în dificultate în timpul zăpezilor, am organizat concerte şi competiţii sportive, festivaluri şi evenimente culturale; am susţinut şi promovat tinerii, le-am oferit ocupaţii şi activităţi extra-curriculare prin Liga Tineretului Brăilean şi am creat spaţii de recreere pentru seniorii oraşului, prin Cluburile Pensionarilor.
În 2010 m-am căsătorit cu Giorgiana, cea mai frumoasă fiică a Brăilei.

NU AM nici un fel de antecedente sau dosare penale

NU AM nici un fel de datorii la persoane fizice sau la bănci

În toată cariera  AM PROGRESAT PRIN MUNCA MEA și prin propriile mele puteri. Nu am fost niciodată ajutat de nepotism sau de favoritism

NU AM relații de rudenie cu niciunul dintre politicienii români

NU SUNT și NU AM FOST MEMBRU al niciunui partid politic

CONTACT
Tel: 0733.492.744; 0757.721.436
e-mail: diacomatu@gmail.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările