Olimpicii brăileni la informatică s-au întors acasă cu două medalii de argint şi trei de bronz

Olimpicii brăileni la informatică s-au întors acasă cu două medalii de argint şi trei de bronz

Olimpicii la informatică şi profesorii care i-au îndrumat   FOTO Florentin Coman

Rezultate mai multe decât încurajatoare obţinute de elevii brăileni la Olimpiada Naţională de Informatică. Astfel, reprezentanţii Brăilei s-au întors cu două medalii de argint şi trei de bronz de la competiţiile desfăşuratee în a doua decadă a lunii aprilie, la Craiova, pentru liceeni, şi între 21-25 aprilie la Bucureşti, pentru gimnaziu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brăila a fost reprezentată de opt elevi de gimnaziu şi şase de liceu. Dintre aceştia, au câştigat medalii patru elevi de la Colegiul "Nicolae Bălcescu şi unul de la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu".


De la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu" distincţii au obţinut elevii Maria Dobrescu, clasa a V-a, medalie de argint, şi Rareş Doroftei, clasa a VI-a, medalie de bronz, ambii îndrumaţi de profesorii Cristian Toncea, Anca Knopf şi Silvia Ciurea.

La liceu, doi elevi pregătiţi de prof. Cristian Toncea au câştigat medalii: bronz pentru Gabriel Moise, clasa a X-a, laureat cu medalii de argint şi bronz şi la competiţiile din anii trecuţi, iar argint pentru Alex Totomir, clasa a X-a.

Alex Tatomir a câştigat aurul la olimpiada de anul trecut şi este singurul elev brăilean care face parte din lotul restrâns calificat pentru participarea la olimpiada internaţională din acest an.

Citiţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: