O maşină Ferrari California, de 160.000 euro, furată din Germania, a fost descoperită în Brăila, la un irakian

O maşină Ferrari California, de 160.000 euro, furată din Germania, a fost descoperită în Brăila, la un irakian

sursa: Poliţia de Frontieră

Un autoturism marca Ferrari California, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Brăila. Maşina are o valoare de peste 160.000 euro.

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila - I.T.P.F. Iaşi a oprit, duminică, în trafic, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Ferrari California, înmatriculat în  Germania, condus de un cetăţean irakian în vârstă de 40 de ani. După verificări, poliţiştii au constatat că maşina de lux era furată. 

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Germania, cu o zi înainte. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul este  achiziţionat în sistem leasing şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. 

Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm şi: 

O bandă de hoţi a făcut prăpăd la combinatul siderurgic Galaţi. Bunuri cu o valoare imensă, distruse VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările