O femeie s-a ales cu dosar penal după ce şi-a însuşit un portmoneu cu bani şi acte uitat într-o farmacie

O femeie s-a ales cu
dosar penal după ce şi-a însuşit un portmoneu cu bani şi acte uitat într-o
farmacie

Foto: arhivă Adevărul

Femeia, de 51 de ani, este cercetată pentru însuşirea bunului găsit, după ce poliţiştii au stabilit că aceasta se afla într-o farmacie din Brăila pentru a-şi cumpăra medicamente, iar la un moment dat a găsit un portmoneu, pe care şi l-a însuşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 5 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Băila au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că, în ziua de 03.06.2019, şi-a lăsat portmoneul, în care se aflau acte şi suma de 350 de lei, în incinta unei farmacii de pe raza municipiului, iar o persoana necunoscută şi l-a însuşit.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, bănuită de însuşirea bunurilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele femeii de 51 de ani pentru însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: