O femeie de naţionalitate turcă a fost expulzată din România împreună cu cei doi copii minori ai săi

O femeie de
naţionalitate turcă a fost expulzată din România împreună cu cei doi copii
minori ai săi

Femeia are la dispoziţie 15 zile ca să părăsească teritoriul României Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de imigrări au depistat trei cetăţeni din Turcia, o femeie de 33 de ani şi doi minori de 3, respectiv 11 ani, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere stabilite prin viză. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei  şi obligată, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, împreună cu cei doi copii minori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 septembrie, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila, au depistat trei cetăţeni din Turcia, o femeie în vârtă de 33 de ani şi doi minori, cu vârsta de 3 ani, respectiv 11 ani, cărora le expirase dreptul de şedere în România.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării.

Poliţiştii de imigrări au emis decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României, în termen de 15 zile. pe numele celor trei cetăţeni străini. Totodată, femeia  a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

citeste totul despre: