O femeie a băut până nu a mai ştiut de ea, a căzut într-un canal de irigaţii şi s-a înecat

O femeie a băut până
nu a mai ştiut de ea, a căzut într-un canal de irigaţii şi s-a înecat

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au fost alertaţi de către un sătean din loclitatea brăileană Tufeşti cu privire la faptul că trupul neînsufleţit al unei femei pluteşte pe canalul de irigaţii din vecinătatea comunei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii s-au deplasat sâmbătă, 13 iulie, la un canal de irigaţii din zona comunei Tufeşti, unde un localnic semnalase faptul că un cadavru pluteşte la suprafaţa apei.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre o femeie de 64 de ani, din Brăila, care muncea cu ziua în localitate pentru a face rost de bani, dar era şi o mare consumatoare de băuturi alcoolice.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Brăila, unde în urma necropsiei s-a constatat că aceasta a murit înecată. 

Cel mai probabil, victima a consumat o cantitate apreciabilă de alcool şi a căzut în canalul de irigaţii, de unde nu a mai reuşit să iasă şi s-a înecat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările